• ʻaoʻao_banner
  • ʻaoʻao_banner
  • ʻaoʻao_banner

nūhou

Hoʻolauna ʻia nā lako lole

Nā lako lolee nānā i nā mea like ʻole i hoʻohana ʻia no ka hoʻonani ʻana, ka hana ʻana a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka maikaʻi o nā lolepihi, zippers, lace, lipine, linings, accessories, patch, etc. He kuleana ko'iko'i lākou i ke ka'ina hana lole,'a'ole wale i ka ho'ohui'ana i ka nani i ka lole, akā, i ka ho'omaika'i'ana i ka'olu'olu a me ka pono o ka lole.

ʻO nā pihi kekahi o nā mea lole maʻamau.Hiki ke kohoʻia i nāʻano likeʻole, nā kala a me nā mea e like me keʻano a me keʻano o ka lole.

Hoʻohana mau ʻia nā zippers no ka hoʻopili ʻana i nā lole.He maʻalahi lākou e wehe a pani, ikaika a paʻa, a kūpono i ka hoʻolālā ʻana o nā lole like ʻole.Hiki ke hoʻohana ʻia ka lace a me ka webbing e hoʻonani i nā ʻaoʻao, nā kola, nā cuffs a me nā ʻāpana ʻē aʻe o ka lole e hoʻonui ai i ka waiho ʻana a me ka nani o nā lole.

Ma keʻano o kaʻoluʻolu lole,ʻo ka lining kekahi o nā mea nui loa.Hāʻawi ia i ka mahana, ka hanu a me ka palupalu i ke kapa, a hiki ke hoʻoponopono i ka laina a me ke ʻano o ke kapa.Pono ke kohoʻana i nā mea lining e pili ana i nā pono o nā kau likeʻole a me nāʻano lole.ʻO nā mea maʻamau he pulupulu, olonā, pulupulu, siliki a me nā mea'ē aʻe.

Eia kekahi, he ʻano koʻikoʻi nō hoʻi nā mea nani o nā lole lole.Hiki iā lākou ke hoʻohui i ka sparkle a me ke ʻano i kahi lole, e like me nā beads, crystals, metallic accessories, a me nā mea hou aku.Hiki i nā mea hoʻohui ke hoʻohui i ke ʻano kūʻokoʻa a me ke ʻano i ka lole, e hoʻonui i ka lole.

ʻO Patch kekahi o nā mea hana i hoʻohana ʻia no ka hoʻoponopono a kāhiko ʻana i nā lole.Hiki iā lākou ke hoʻohui i kahi mea hou i kahi lole i pohō a i ʻole e hoʻohui i kahi hoʻolālā kūikawā i kahi lole maʻamau.Hiki ke paʻi ʻia nā paʻi, hoʻopaʻa ʻia, hoʻopili ʻia, a me nā mea ʻē aʻe, a hiki ke hoʻohui i kahi ʻano ʻokoʻa i ka lole.

Ma keʻano laulā, he mea koʻikoʻi nā mea lole i ka hoʻolālā a me ke kaʻina hana o nā lole.ʻAʻole lākou e hoʻonui wale i nāʻano a me nā hiʻohiʻona o ka lole, akā e hoʻonui i ka maikaʻi a me kaʻoluʻolu o ka lole.No laila,ʻo ka kohoʻana i nā mea lole lole kūpono he mea ia e noʻonoʻo pono ai nā mea hoʻolālā a me nā mea hana e hōʻoia i ka maikaʻi a me keʻano o ka huahana hope.

E haʻi wale mai iaʻu i kekahi nīnau.KIKI MANEI


Ka manawa hoʻouna: Nov-22-2023